13 Mart 2018 Salı

iddaa Nasıl Tutturulur? Kazanma Taktikleri #tahmin360 farkıyla sizde iddaa'dan kazanabilirsiniz

SHARE

Tahmin Dayı sayesinde İddaa'dan sizde kazanabilirsiniz şimdi arkanıza yaslanın ve sizin için hazırladığımız iddaa'dan nasıl para kazanabilirsiniz ve iddaa oran şikesi adlı bu yazıyı sonuna kadar okuyun..

İddaa insanların spora karşı duydukları ilgilerini bilgileriyle ve tahminleriyle birleştirip şanslarından da yararlanarak kazanca dönüştürmelerine yarayan bir tahmin oyunudur. İddaanın tamamen şans oyunu olmaması, bu tahmin oyununu kazanmak için bazı tekniklerden ve stratejilerden yararlanmayı da zorunlu kılmaktadır. Eğer özellikle iddaa oynamaya yeni başladıysanız veya kendinizi acemi olarak tanımlıyorsanız, o halde sizin de iddaa kazanma teknikleri bilgisine ihtiyacınız var demektir ve bu minvalde doğru adrestesiniz diyebiliriz. Bu teknikler sayesinde iddaadan hem para kazanabilir hem de bu oyunu oynarken gerçek anlamda keyif alabilirsiniz.

Para Kazanmak İçin Nasıl Bir Yol İzlemeli?

Öncelikle iddaa oynamaya karar verdikten sonra şunu aklınızdan çıkarmamanız tavsiye edilir: İddaada para kazanmak bir sabır işidir. Eğer bir anda çok fazla paranızı riske atıp oynamak isterseniz ya da küçük paralarla da olsa büyük miktar kazanmak için çok riskli maçlara oynamaya kalkarsanız kaybetme olasılığınızı da arttırır ve para kazanamadığınız gibi bir de üzerine kaybedersiniz. İkinci olarak tek kuponda 4’ten fazla maça kesinlikle ama kesinlikle yer vermemelisiniz. Hatta bu işin idealinin 3 olduğu kabul edilir. Ne kadar çok maça oynarsanız tek kuponda, o kuponun kaybetme riskini de arttırırsınız. İddaa kazanma teknikleri yalnızca hangi maçın kazanabileceğini bilmekten değil aynı zamanda genel olarak nasıl bir yol izleyeceğinizi bilmekten de geçmektedir.

En çok kazandırma şansı olan tahmin alt üst tahminleridir. %50 hakkınız vardır. Ama skor 
bilmek gibi değildir. Bunun en iyi alt üst çeşidi ise 0.5 üstü ve altıdır. Altı için bir şey diyemem ama 0.5 gol üstü en iyisidir. Çünkü maç başlamadan bunu yakalamanız kaçınılmazdır. Nedense ben iddaa bülteninde hiç bunu göremedim. Göreceğiniz siteleri sitemizde verdim. Sağda ve konumuzun altında verdim. Bakın bakalım benim dediğim gibi mi yoksa ben yalancı mıyım? Özellikle de canlı oynanan o anki maçlara bakın. Maçın ilk dakikasından itibaren 0.5 gol üstü seçeneğine ortalama 1.50 oran verilir.

Daha Detaylı Para Kazanma Teknikleri

Eğer iddaa oynarken paranızı nasıl daha az riske atacağınızı anladıysanız şimdi de daha detaylı bir biçimde iddaa kazanma teknikleri konusuna eğilebiliriz. Bunun için öncelikle şunu söyleyebiliriz. Eğer bir maçın oranı çok düşükse, bunun sebebi çok fazla insanın o maçı favori olarak görüp ona bahis oynamasıdır. Fakat genelde favori görülen maç veya takımlar hele ki bu şekilde oranları haddinden fazla düşükse (ya da yüksekse) beklenen sonucu çıkartmazlar. Ayrıca yabancı ligler hakkında konuşacak olursak her ne kadar bu ligleri bilmeden herhangi bir yatırım yapmamanız tavsiye edilse de- Yunanistan, Fransa ve Romanya liglerinin genellikle alt, Hollanda liginin de üst bittiğini söyleyebiliriz.

Bol Kazançlar
Tahmin Dayı
SHARE

Author: verified_user

0 comments: