20 Mart 2018 Salı

İddaa'da Nasıl Sürekli Kazanabiliriz?

SHARE

Eğer küçük oranlar ile büyük kazançlar elde etmek sizin için sorun değil ise, kesinlikle sürekli kazanç yollarını tercih etmenizi tavsiye ederiz.
Daha önce yine benzer yöntemleri anlattığımız yazılarımızı okumanızı önemle tavsiye ederiz.

                 İddaa ‘da Sürekli Kazanç Nasıl Sağlanır?


Öncelikle yüksek oranları ve sürpriz tahminleri kafanızdan atmanızı istiyoruz. Birkaç kişi dışında bahis tarihinde 3-5 liraya zengin olan yoktur, bu da bir elin 5 parmağını geçmeyeceğinden dolayı taktiğiniz kesinlikle bu olmamalı.
Bize Harçlık Çıksın Yeter!
Belki de yapılan en büyük yanlışlardan biri de budur. 4-5 maçlık öğrenci kuponu adı altında binlerce tl yatırdığınızı unutmayın. Siz harçlık çıkarmak istediğinizde bile 2-3 katını kazandıracak kuponlar yapmalısınız. 3 liralık kuponda 10 defada 1 kere kazanacağınıza, 30 liralık kupon yapıp 10 defada en az 6-7 kere kazanın.
Peki Bunu Nasıl Yapabiliriz?
Bir defa en garanti maçta olsa direk taraf bahsinden uzak durun. Çifte Şans, ÜST (1.5) ve ALT (3.5) tercihleri alt alta geldiğinde 4 maçlık bir kuponda size 2-3 oranlı kuponlar sağlayabilir. Unutmayın iddaa ‘da 4 maç üzeri riskli olduğu gibi kupon oranında da 10 ve üstü tehlikelidir. İyi bir analizci olmadığınız takdirde de kesinlikle size kazançtan çok zarar getirir.
Sitenizde 15-20 Oranlı Kuponlar Yayınlanıyor!
Son cümlemizde belirttiğimiz gibi iyi bir analizci olduğunuz takdirde bazı riskli oranları tercih edebilirsiniz. Örneğin basketbol kuponlarımızda bir aksilik çıkmadığı takdirde ortalama 15 oranın altına düşmeyiz. Dün de benzer bir gün yaşandı ve 4 banko 2 sürpriz tahminli basketbol kuponumuz tüm tahminleriyle tuttu ve takipçilerine kazanç sağladı. Unutmayın analiz uzmanlarının iddaa bülten ekiyle işleri olmuyor, tek tek maçları, takımları, oyuncuları, son haftalarda ki performansları göz önüne alıyorlar ve bununla beraber sonuca gidiyorlar.
Sürekli Kazanç Bize Nasıl Yüksek Kazanç Getirecek?
2-3 oranlı kupon deyip geçmeyin. 500TL yatırdığınız takdirde saatler içerisinde size en az +500TL getireceğini unutmayın. Ayrıca öğrenci kuponu adı altında vereceğiniz defalarca 3-5 lira yerine 20TL ile 50-60TL ‘yi garanti altına almak çok daha mantıklıdır.
SHARE

Author: verified_user

1 yorum:

  1. güzel bir blogger ve tasarım olmuş başarılar
    https://sevgidoji.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil